dimarts, 15 de març del 2016

A PUNT PER LES COMUNIONS, COMENCEM SESSIONS!

Ha arribat l'hora. Engeguem la campanya de fotografies de comunió amb les piles carregades, i sobre tot, amb molta il.lusió per compartir amb els nens i nenes unes estones genials. Tenim moltes ganes de passar-ho pipa a la sessió fent sorgir els seus trets més autèntics.

És un moment on els infants estan acabant la seva etapa com a nens i poc a poc aniran entrant a l'adolescència. En poc temps aniran canviant el caràcter, l'actitud i, sobre tot, aquella innocència que fins ara ens fa caure la bava a qualsevol pare o mare (com jo) pel nostre fill. Sóc conscient de la responsabilitat que tinc de fer que aquestes actituds i expressions d'ara quedin registrades per sempre en unes imatges que no voldrem deixar de mirar.

M'agrada que els nens que entren al meu estudi visquin una experiència divertida i que s'ho passin bé, només així afloren els somriures més sincers. Desenvolupem les sessions en diferents fons per no caure en la monotonia, combinem fotos relaxades amb d'altres més excitants, podem canviar de roba, fem fotos amb objectes personals del nen si aquest té alguna afició, fem fotos amb germans, també amb els pares, etc... Una sessió variada, amb fotos originals, on el nostre feeling augmenta a cada minut que passa. 

Finalment la millor forma de tenir aquest record és plasmat en uns bons acabats. Oferim una varietat d'àlbums en diferents dissenys per escollir i realitzem ampliacions i quadres per decorar casa vostra amb els acabats de gran resistència i qualitat.

Tot a punt. Benvinguts! Aquest any tornarem a disfrutar d'allò més, com ho van fer aquesta colla l'any passat!


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada