dilluns, 27 de maig del 2013

Valls Va de Moda - Passarel.la La Cort - Desfilada Masip Fotografia


El passat dissabte 18 de maig, vam participar al Valls Va de Moda amb un passi que va sorprendre al públic en general que va assistir a l'esdeveniment. Des d'aqui vull agraïr a la idea original del passi a la Rosa Icart i la Roser Carbonell, i també al gran paper que van fer tots els models que hi van participar, especialment a l'Antonio (Verushka Spektra) els quals van demostrar un gran nivell professional tant a l'estudi com a la passarel.la. Amb aquest argument i aquestes fotografies ens vam presentar al públic que va venir:

"Si et sents feliç i alegre, a gust amb el que fas, i vols recordar per sempre aquells moments que has compartit amb els familiars i amics, a Masip Fotografia t'ajudem a explicar la teva història amb les millors imatges. Unim la naturalitat, la sensibilitat i la professionalitat per aconseguir la millor versió dels teus i de tu mateix. Si vols elevar la teva autoestima, només t'has de deixar portar i divertir-te, el demés ho fem a Masip Fotografia".




 



També, el dia de la desfilada, vam realitzar el reportatge complet, amb fotografies de tots els passis que hi va haver. Podeu veure i descarregar gratuïtament les fotos clicant AQUI
Si algu vol comprar la fotografia en paper professional i sense marca d'aigua, ho pot fer al nostre establiment, i aquesta ocasió, com a col.laboració amb tots els participants a la desfilada, les oferim amb un descompte del 50% sobre el preu de tarifa de foto de reportatge.